Vlasni sistem BVZ
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Centar za rješavanje ispadanja kose
Komenskega 1, 4 000 Kranj
Slovenija
tel.: 00386 31 444 868
tel.: 00386 31 302 367
tel.: 00386 4 5329 664
 
 
VILLA SPLENDISSIMA d.o.o.
Lakmartinska br. 4
51 500 Krk
Hrvatska
tel.: 099 224 80 90
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en ru
LASERSKI ČEŠALJ - ZA RAST NOVIH VLASI - HAIRBELLE II - nova verzija

Laseski češalj je do sada najsigurnija tehnika protiv ćelavosti u svijetu.

Hairbelle je najnoviji i najefikasniji aparat na tržištu ( usporedba sa Hairmax-om i AndroHair-om ).


Prikaz najnovijeg - efikasnijeg - laserkog češlja - Hairbelle IIVanjska strana kutije u kojo dobijate novi Hairbelle II


Laserski češalj Hairbelle je najsigurniji i najefikasniji laserski češalj na svetskome tržištu. Kako se možete uvjeriti i sami vidite da nema na sebi nikakvih kablova koji bi mogli predstavljati potencialnu nevarnost za vaše zdravlje ili život, da ima ergonomski oblik, da ga možete nositi sa sobom ..U original paketu dobijate Laserski češalj, punjač, kablove, upute, garanciju ..


Preporuča se osobama sa problemima gubitka ili opadanja kose te problemima rasta kose. Najbolji rezultati se postižu več kod prvih večih pojava ispadanja kose.

Vrhunska kombinacija laserske terapije , elektro stimulacije i UV terapije sa infracrvenim i crvenim svjetlom podstiče cirkulaciju krvi i ishranu korena kose, suzbija perut i neguje oštećenu kosu. Rezultati te kombnacije su punija i zdravija kosa, kraj njenog ispadanja i potaknut rast novih vlasi.Kombinacija laserske, UV i elektro terapije


Klinićki rezultati su dokazali ponovnu rast i znatno poboljšanje stanja kose kot više od 74 % muškaraca i više od55 % žena( merjena u vremenu od 6 mjeseci kod osoba koje su svakodnevno upotrebljavale Hairbelle.
Najbolji rezulati ( blizu 87% ) se postižu potrebom proizvoda kod početnih stanja ispadanja kose.
Kombinacijom tretmana elektro stimulacije i lasera sa infracrvenim i crvenim svjetlom povećava se metabolička aktivnost epidermocita i u folikulama kose. Dolazi do poboljšanja mikro cirkulacije sloja derme a u vezivnom tkivu povećava se obim unutarstanićnih struktura vezanih sa sintezom kolagena. Nakon 2 – 3 mjesečne terapije počinje rasti mekana kosa na glavi. Intenzivira se rast kose, poboljšava se mikrocirkulacija krvi i limfe.

Najpovoljniji rezultati liječenja vlasišta, njege i poticanja rasta kose dosegnu se uporabom ugrađenoga pulsnog lasera kratke valne dužine 650 nm što je standardan dio opreme kod suvremenih kliničkih liječenja.

Masaža pomoću nisko naponske elektro-stimulacije 6 Hz ili manje opušta vlasište, omogućava bolju opskrbu krvlju i time učinkovitije dovođenje neophodnih tvari vlasnim korijenima. Pri tome stvara ugodan osjećaj blagotvorne masaže.
Aparat ima ergonomski dizajn, izrađen u skladu s najstrožim standardima za zaštitu zdravlja korisnika i ne prouzručuje nepoželjne usputne učinke.


Garancija

Garancija važi 12 mjeseci od dana isporuke. Uz kupljeni artikel dobivate pored uputa za upotrebu I Garancijski list. Proizvod je moguće vratiti u slučaju proizvodne greške na proizvodu, tada vam proizvod zamijenjujemo i šaljemo na naš trošak.
Cijena I isporuka

Vaš laserski češalj Hairbelle možete naručiti putem telefona ili interneta. Proizvod je stalno na lageru. Rok isporuke do vaše adrese je obično 3 – 5 dana.

Cijena za novi model je SAMO 2.100 KN - troškovi dostave do Vaše adrese su več uključeni.

Platiti možete kod isporuke ili putem Predračuna.


Specifikacija novog Hairbelle II sa garancijom od 12 mjeseci


Daljnja prodaja

Tvrtkama i obrtima registriranim za daljnju prodaju odobravamo popust za daljnju prodaju.

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com