Vlasni sistem BVZ
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Centar za rješavanje ispadanja kose
Komenskega 1, 4 000 Kranj
Slovenija
tel.: 00386 31 444 868
tel.: 00386 31 302 367
tel.: 00386 4 5329 664
 
 
VILLA SPLENDISSIMA d.o.o.
Lakmartinska br. 4
51 500 Krk
Hrvatska
tel.: 099 224 80 90
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en ru
ELEKTROSTIMULATOR LICA - MASAŽA LICA - SKINBELLE
Tretman Skinbelle-om učinit će vašu kožu svježom, zdravom i blistavom.

Vrijeme prolazi, telo se mijenja i posle 35-te godine života to postaje sve više očigledno. Koža gubi tonus, kompaktnost, mijenja se pigmentacija kože i javljaju se bore. Na sve ove promijene utiču i vanjski faktori od kojih se mlađa koža uspješno brani. Sa godinama na koži se mogu pojaviti akne, mrlje, bore, ona može postati suha, može pojačano da luči … ali se na sve ove promjene može uticati jer je koža organ koji se stalno obnavlja i mijenja.

Skinbelle Vama pruža funkcije elektrostimulacije, infra stimulacije, visoke frekvencije, lokaliziranog tretmana zagrijavanja i ultrazvuk liftinga u intimi Vašeg doma - i to u vreme koje Vama paše - bez nadležnog čekanja ...

Ovaj aparat ( uz upotrebu kvalitetnih krema za njegu lica ) briše blage bore, vidljivo ublažava duboke bore i čisti mrlje, čime kožu lica pomlađuje za najmanje 10 godina. Dovoljno se pogledati u zrcalo i ustanoviti kako je koža postala mlađa i ljepša, dubokim se zagrijavanjem potaknulo stvaranje kolagena, a procesom lifting-a dobijemo konture lica koje smo ( nekada ) imali.


Funkcije čišćenja kože i pilinga, mikromasaže, dovođenja hranljivih tvari i lifting-a utiču na kožne ćelije da brže i kvalitetnije obnavljaju tkiva. Upotreba je jednostavna, a posle upotrebe se Skibnelle automatsko higijenski očisti – sterilizira – u punjaču koji ima već ugrađenu funkciju sterilizatora.

Korak 1: Površinsko i dubinsko čišćenje kože lica, piling

Toplotna stimulacija stimulira međućelijsku izmjenu materija. Time potičemo protok krvi i prehranu kože te čišćenje kože lica, kako bi se površina kože i otvori lojnih kanalića oslobodili od svih nečistoća. Piling lica pomoću alkalnih komponenti anode uklanja odumrle stanice kože lica te dubinski čisti pore od svih nečistoća. Redovnim pilingom ( i to blagim kremama koji ne nadražuju kožu ) pomažete koži da se brže obnavlja.


Korak 2: Mikromasaža

Masažom lica hrani se koža, potiče cirkulacija i tonus.
Masaža lica je mjera koja se preduzima zbog sljedećih blagotvornih efekata:
a) podsticaj cirkulacije krvi i limfe, a samim tim i pojačana ishrana kože
b) uklanjanje štetnih materija koje umaraju kožu (mliječna ili ugljena kiselina)
c) pomoću nisko naponske elektro masaže potičemo stvaranje novih ćelija - što znači da poboljšavamo kompaktnost i čvrstinu kože.


Korak 3: Dovođenje hranljivih tvari

Unošenjem hranljivih materija u kožu, vanjskim putem, transportiramo aktivne sastojke duboko u kožu i time učinkovito djelujemo u borbi protiv svih znakova starenja kože: bora, gubitka čvrstoće i sjaja. Upotrebom kvalitetnih krema sa aktivnim sastojcima AHA kiselina ili vitamina C otklanjamo poremećaja pigmentacije. Infra crveni laser pomaže koži lica, da aktivira fibroblaste koji proizvode kolagen i elastin.


Korak 4: Lifting

Kombiniranim tretmanom nisko naponske elektro i infra crvene stimulacije stimuliramo proizvodnju kolagena i elastina, koji regeneriraju strukturu stanica kože. Time joj vračamo snagu i elastičnost izgubljene konture lica. Koža postaje vidljivo zategnuta, bolje i gušče strukture. Brže i lakše se učvrste mišići, nestane ovješena koža i stini ožiljci.Garancija

Garancija važi 12 mjeseci od dana isporuke. Uz kupljeni proizvod dobivate pored uputa za upotrebu I Garancijski list. Proizvod je moguće vratiti u slučaju proizvodne greške, tada Vama proizvod popravimo ili promijenimo za novi i šaljemo natrag na naš trošak.


Cijena i isporuka

Skinbelle možete naručiti putem telefona ili interneta. Rok isporuke do vaše adrese je obično 3 – 5 dana.

Cijena je 1.650 HRK. PDV i poštarina do Vaše adrese su več uključeni. To je najbolja cijena za takav produkt na tome području.


Daljnja prodaja

Tvrtkama i obrtima registriranim za daljnju prodaju odobravamo popust za daljnju prodaju.

Zaštite svoju kožu lica – jer je upravo taj vrući i suhi zrak u zatvorenim prostorijama jedan od najvećih neprijatelja naše kože. Između zagrijanih prostorija, niskih vanjskih temperatura i onečišćenog zraka naša koža, nažalost, svakodnevno žonglira. Pomognite joj - već danas!

Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com